Жаба в Израел възкръсва, след като е обявена за изчезнала

9 години 5 месеца ago #1120 от valio

 • Administrator
 • Administrator

 • Мнения: 376
 • Карма: 1
 • COM_KUNENA_THANK_YOU_RECEIVED: 1

 • Пол: Мъж
 • Дата на раждане: 10 Окт 1986
 • COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW

  Закон за горитеС налагането на вето върху промените в закона за горите президентската институция даде шанс на природозащитниците и хората, подкрепящи инвестициите, да намерят взаимноизгодно решение. Това заяви президентът Росен Плевнелиев във връзка с дебата и протестите За и против промените в закона. Държавният глава посочи, че в наложеното от него вето има ясно изразена подкрепа за развитието на регионите и, че не трябва да се пропилява шансът на българските региони да развиват ски-туризъм.

  "България може да печели от своята прекрасна природа по един екологосъобразен начин. Но това не бива да става в дефицит на информация", каза Плевнелиев. Той посочи, че познава региона на Банско и Разлог много добре и преди построяването на пистите в района, половината от населението се е занимавало с незаконна сеч.

  "Когато дойдоха пистите в Банско, посегателството върху природата намаля драстично. Хората получиха перспектива. Не само да се занимават с незаконна сеч, а да работят по ски съоръженията и в хотелите. Банско и Разлог са доказателство, че хората могат да имат икономическа перспектива в регионите", каза президентът.

  Според държавния глава това, което трябва да се направи сега, е да се подплати с качествен закон.

  Президентът заяви, че ще бъде на страната на регионите и е категорично за развитието на зимните дестинации в страната, за всички, които могат по екологичен начин да ползват даденостите на планината.

  Президентът Плевнелиев заедно с икономическия министър Делян Добрев и министъра на отбраната Аню Ангелов посетиха терена на бул. Цариградско шосе, където ще се намира София тех парк.

  System.String[]

  Please Вход or Регистрация to join the conversation.

  Time to create page: 0.235 seconds